Erkend Leerbedrijf

Robba’s Hair Design is erkent door de Samenwerkings Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Hierdoor kunnen jongeren van het middelbare beroepsonderwijs stage lopen en ervaring opdoen in het kappers vak.

Stage lopen bij robba's hair design

Bij Robba’s Hair Design delen we graag onze passie voor het kappersvak met de volgende generatie. We zijn erkend door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), waardoor jongeren van het middelbare beroepsonderwijs bij ons stage kunnen lopen en praktijkervaring opdoen.

Onze stagiaires leren bij ons niet alleen knip- en stylingtechnieken, maar ook hoe ze een ontspannen en klantvriendelijke sfeer creëren. Met persoonlijke begeleiding helpen we hen om hun vaardigheden te ontwikkelen en zelfverzekerd te worden in hun vak.

Bij Robba’s Hair Design draait het om meer dan knippen; we willen jong talent inspireren en opleiden tot echte vakmensen. We kijken ernaar uit om de kappers van de toekomst te verwelkomen!

De voordelen van een stage bij Robba's Hair Design

Praktische ervaring

Bij Robba's Hair Design werk je in een echte kapperszaak en leer je de kneepjes van het vak direct van een ervaren professional. Dit bereidt je perfect voor op je toekomstige carrière.

Persoonlijke begeleiding

Onder de vleugels van Robert Druivendal, een kapper met meer dan 20 jaar ervaring, krijg je persoonlijke aandacht en coaching. Hij helpt je je vaardigheden te ontwikkelen en geeft je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt.

Diverse Technieken

Bij ons leer je een breed scala aan knip- en stylingtechnieken voor alle haartypes, van steil tot krullend. Dit maakt je veelzijdig en vergroot je expertise als kapper.

Gezellige sfeer

Onze kapperszaak staat bekend om zijn ontspannen en levendige sfeer. Met muziek variërend van Surinaams tot old skool en African beats, voel je je meteen thuis terwijl je leert en werkt.

ook kennis willen maken met het kappersvak?

meld je nu aan